U prvom kolu derbi Igmana i Sloge iz Ljubuškog

Poznati parovi Druge lige FBiH grupa Jug

U prvom kolu derbi Igmana i Sloge iz Ljubuškog

S. Mlaćo

U Livnu je jučer obavljen ždrijeb parova za narednu sezonu Druge lige Federacije BiH grupa Jug. Titulu od prošle sezone brani Igman iz Konjica koji na kraju nije nastupao u baražu za Prvu ligu Federacije jer nije ispunjavao pravila N/FS BiH za učestvovanje u baražu.

Ove sezone u ligi nastupa 16 klubova, a to su:  HNK Kupres,  NK Troglav 1918, HŠK Posušje, FK Klis, FK Igman, HNK Rama, HNK Branitelj, FK Turbina, HNK Tomislav, NK Kamešnica, HNK Brotnjo, NK Sloga Ljubuški, HNK Sloga Gornji Vakuf Uskoplje, HNK Grude, NK Cim i HNK Mladost.

U prvom kolu koje se igra 20 i 21.08. snage će odmjeriti:

Kupres – Mladost

Troglav – Cim

Posušje –Grude

Klis – Sloga G.V. Uskoplje

Igman – Sloga Ljubuški

Rama – Brotnjo

Branitelj – Kamešnica

Turbina - Tomislav

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi