U Rudaru zadovoljni bodom protiv Tekstilca

Prva liga RS

U Rudaru zadovoljni bodom protiv Tekstilca

D. Vejo

Zlatko Jelisavac i njegovi fudbaleri danas su remizirali na svom terenu s ekipom Tekstilca (1:1).

Iako su pružili dobru partiju, Prijedorčani nisu uspjeli da stignu do čitavog plijena. Nakon današnjeg susreta s Dervenćanima, svoje viđenje istog rekao je jedan od najboljih igrača Rudara.

"Igrali smo danas po jednom veoma teškom terenu. Međutim Tekstilac je jedna iskusna ekipa koja je nama u goste došla s namjerom da ne izgubi. Dobro su se branili, a onda su sačekali kontru iz koje su postigli pogodak. Čestitam im na zasluženom bodu, a mi se okrećemo narednoj utakmici", zaključio je za SportSport.ba vezni igrač Rudara, Bojan Burazor.

U narednom kolu, Rudar će na svom terenu dočekati ekipu Slavije iz Istočnog Sarajeva.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti