U Sandnesu prezadovoljni zbog angažovanja Bogdanovića
FOTO: sandnesulf.no

Bh. internacionalac oduševio u Norveškoj

U Sandnesu prezadovoljni zbog angažovanja Bogdanovića

S. Mlaćo

Norveški Sandnes Ulf jučer je angažovao bh. internacionalca Jasmina Bogdanovića (27) koji je posljednji angažman imao u redovima Olimpika, gdje je boravio na posudbi iz Zrinjskog.

Odmah se priključio treninzima svog novog tima, a trener Sandnesa Bengt Saeternes imao je samo riječi hvale o svom novom igraču.

"Jasmin je klasični defanzivac koji je jak u zraku, uz dobru poziciju u igri. On je veliki profesionalac i iskusan nogometaš koji je stvarno htio doći kod nas", kazao je Saeternes

"Možemo se osigurati od poveda i suspenzija koje će doći, a povećava se i konkurencija u odbrani. To je nešto što smo dugo imali želju. Jasmina ćemo sada pripremiti za norvešku igru", pa da bude spreman za ono što ga čeka", dodao je Saeternes.

Ovaj 27-godišnji defanzivac pored Zrinjskog i Olimpika, nastupao je za Željezničar, Zvijezdu Gradačac, Slogu Doboj, Croatiu Sesvee, Novalju, Rudeš, Maksimir...

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi