U saobraćajnoj nesreći stradao trener ŽFK Sloga Petrovo

Teška nesreća na ulazu u Gračanicu

U saobraćajnoj nesreći stradao trener ŽFK Sloga Petrovo

S. Mlaćo

U saobraćajnoj nesreći koja se jučer dogodila na ulazu u Gračanicu, smrtno je stradao trener ŽFK Sloga Petrovo, inače novog člana Premijer ženske lige BiH, Jugoslav Jokić.

Radilo se udesu u kojem su učestvovali "golf 2",  Renault, kamion i kombi koji je upravljao upravo Jokić. Jokić je prema dostupnim informacijama preminuo na licu mjesta.

Neki od onih koji su dobro poznavali Jokića za SportSport.ba su kazali da se radi o čovjeku koji je iskreno volio ženski nogomet i bori se za dobrobit istog. 

"Mnogo se trudio da omogući svojim igračicama maksimalne uslove. Stvarno divan čovjek. Mnogo je dao za svoj klub, bio više od trenera", kaže jedan od trenera koji je dobro poznavao pokojnog Jokića.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije