U Sarajevu razočarani uslovima na turniru u Rimu

Otrovalo se pet igrača FK Sarajevo

U Sarajevu razočarani uslovima na turniru u Rimu

Juniori Fudbalskog kluba Sarajevo u protekla četiri dana učestvovali su na prestižnom turniru u Rimu, tačnije na Wojtyla Cupu 2014. 

Bordo momci u prvom susretu protiv rimske Vučice slavili su rezultatom 2:0, golovima Nemanje Anđušića. Međutim već nakon prvog susreta pojavili su se problemi za ekipu iz Titove 38/b. Rastoder, Aganspahić, Herić, Simović i Miletić osjetili su jake bolove u stomaku nakon prve utakmice. 

"Uoči prve utakmice nisu imali nikakvih zdravstvenih problema, a već nakon prve utakmice pet fudbalera se osjećalo loše. Žalili su se stručnom štabu na teže bolove u predjelu abdomena, a osim njih petorice još trojica su osjećali slabost. Smještajni kapaciteti i hrana nisu bili zadovoljavajući, što je malo pokvarilo plan da se dokažu na jednom renomiranom turniru," rekli su nam iz Fudbalskog kluba Sarajevo. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.