U Sarajevu spremni za Radnik, igrači očekuju veliku podršku

Trening bordo tima

U Sarajevu spremni za Radnik, igrači očekuju veliku podršku

E. Škorić

Nogometaši Sarajeva odradili su trening u klupskom Trening centru u Butmiru.

U ekipi Mehmeda Janjoša i dalje vlada atmosfera i zajedništvo pred početak Lige za prvaka. 

Sarajevo u nedjelju dočekuje Radnik na Koševu od 19:45 sati, a igrači pozivaju sve navijače da u što većem broju dođu i da daju podršku, te da zajedničkim snagama upišu još jednu vrijednu pobjedu u borbi za titulu.

Izuzev kartoniranih Ahmetovića, Ivetića i Mihojevića svi su spremni za duel s Radnikom, a poslije reprezentativnih pauza Duljević i Livaak također se priključuju timu. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Očekuje nas teška utakmica protiv Radnika, ali na našem stadionu i pred našom publikom naravno da želimo ostvariti pobjedu na početku doigravanja za prvaka Bosne i Hercegovine. Atmosfera medju nama je dobra, dobro radimo i nadamo se pobjedi. Pozivam naše navijače da nas podrže u nedjelju, da budu uz nas, a mi ćemo da ti sve od prve minute" , rekao je mladi prvotimac Sarajeva za Sportsport.ba Sanjin Lelić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi