U srijedu žrijebanje parova za Hasetov memorijal

Poznati svi učesnici turnira

U srijedu žrijebanje parova za Hasetov memorijal

S. Mlaćo

U Sarajevu će 24. i 25. decembra biti održan 24. po redu Memorijalni turnir "Asim Ferhatović Hase", koji se tradicionalno odigrava u čast najveće legende FK Sarajevo, te legende grada Sarajeva i BiH. 

U srijedu 21. decembra u sali općine Stari Gad održat će se žrijebanje parova, a ujedno i press konferencija povodom Hasetovog memorijala. 

Pored FK Sarajevo, na turniru će nastupati FK Željezničar, Mladost Doboj Kakanj, NK Travnik, Olimpic, Slavija, selekcija Austrije i domaćin Vratnik. Svoj revijalni meć odigrat će i veterani. 

Turnir će se igrati u Maloj dvorani KSC Skenderija, a nakon žrijebanja parova bit će poznate grupe te satnica svih mečeva. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi