U subotu obilježavanje UEFA Grassroots dana

U Trening centru NS/FS BiH

U subotu obilježavanje UEFA Grassroots dana

U subotu u Zenici će se družiti najmlađi fudbaleri i fudbalerke iz 16 klubova.

NS/FS BiH se i ove godine pridružuje obilježavanju UEFA Grassroots dana manifestacijom koja će biti održana u subotu, 23. septembra od 11.00 sati u Trening centru NS/FS BiH u Zenici.

Na manifestaciji će učestvovati djevojčice i dječaci od 8 do 10 godina, polaznici škola fudbala Bambinosi Sarajevo, Bambi Tuzla, OFK Bihać, BSK Banja Luka, FA Josip Katalinski-Škija Sarajevo, FK Glasinac Sokolac, ŠF Piksi Pale, NK Fojnica, Don Bosko Žepče,  FK Čelik Zenica, ŠF Omladinac Banja Luka,UG Respect  Sarajevo, FA Goražde, NK Hajduk Orašje, NK Kosova, OFK Zenit Bijeljina.

Grassrots manifestacija će imati zabavni, ali i edukativni karakter. Sa najmlađim fudbalerkama i fudbalerima će raditi treneri iz omladinskih selekcija BiH Zoran Erbez, Denis Malešević, Amir Japaur, kao i treneri golmana Adnan Gušo, Goran Brašnić i Siniša Mrkobrada.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi