"U svakoj utakmici idemo na pobjedu, nebitno s kim igramo"

Amer Gojak, juniorski reprezentativac BiH:

"U svakoj utakmici idemo na pobjedu, nebitno s kim igramo"

Juniorsku fudbalsku reprezentaciju Bosne i Hercegovine danas očekuje utakmica prvog kola kvalifikacija za Evropsko prvenstvo, a protivnik najboljim bh. juniorima na kvalifikacionom turniru u Skoplju biće selekcija Lihtenštajna.

"Svi smo spremni nema povrijeđenih i svi jedva čekamo da kvalifikacije počnu, tj. prvi duel sa Lihtenštajnom, te se nadamo da ćemo na ovom turniru na najbolji mogući način i u najboljem svjetlu predstaviti našu zemlju i bh. fudbal", rekao je juniorski reprezentativac BiH i fudbaler Olimpica, Amer Gojak.

Pored izabranika Tonija Karačića u kvalifikacionoj grupu 12 takmiče se još Francuska i Lihtenštajn, te domaćin Makedonija.

"Francuzi su favoriti. Sa njima igramo u zadnjem kolu. Mislim da mi imamo dobru ekipa. Mi ćemo u svaku utakmicu ući maksimalno i ići na pobjedu bez obzira s kim igramo. Nadam se da će pobjeda u zadnjem kolu biti šlag na tortu", kazao je Gojak, koji respektuje Francuze, ali se nada da će on i njegovi saigrači na kraju slaviti osvajanje prvog mjesta u grupi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije