U Tesliću sastanak N/FSBiH i FSRS

Usklađivanje statuta

U Tesliću sastanak N/FSBiH i FSRS

U ponedjeljak će se u Tesliću sastati članovi Predsjedništva Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, te predstavnici Fudbalskog saveza Republike Srpske.

Predsjedništvo državnog fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, u sastavu Sulejman Čolaković, Iljo Dominković i Bogdan Čeko, zajedno sa generalnim sekretarom N/FSBiH Jasminom Bakovićem. Fudbalski savez Republike Srpske predstavljaće predsjednik Mile Kovačević, te dva potpredsjednika, Milorad Sofrenić i Staša Košarac, te generalni sekretar Rodoljub Petković.

Tema razgovora biće aktuelna problematika u bh. fudbalu, a jedna od važnijih tema biće i zahtjevi FIFA i UEFA vezani za usklađivanje statuta.

Također, pripremaće se materijali za sjednicu Izvršnog odbora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine, koji će se održati 3. novembra u Sarajevu, a na kojem će biti prisutne i delegacije UEFA i FIFA.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.