U Trening centar u Zenici ne može niko mimo protokola

Red, rad i disciplina

U Trening centar u Zenici ne može niko mimo protokola

D. Kurbegović

Nogometna reprezentacija Bosne i Hercegovine danas će se okupiti u Zenici, gdje će se u Trening centru na Crkvičkom brdu pripremati za utakmice protiv Lihtenštajna i Kipra.

Do ovog trenutka nijedan reprezentativac nije stigao u Zenicu, a dolazak naših Zmajeva se očekuje iza 15 sati. Kada je u pitanju Trening centar u njega neće moći ući svako.

Za razliku od okupljanja i treninga u Sarajevu, na Crkvičkom brdu će vladati red, rad i disciplina. Velike su mjere obezbjeđenja na ulazu u Centar, a kako saznajemo mimo protokola i dozvole našeg selektora niko ne može ući i šetati se po ovom zdanju.

Sutra će naši reprezentativci imati dva treninga, dok će u srijedu krenuti ka Tuzli gdje će u četvrtak igrati prijateljski duel protiv Lihtenštajna.

Novinari će moći prisustvovati treninzima u propisanom vremenu, dok će treninzi za gledaoce biti zatvoreni osim treninga narednog ponedjeljka, na dan uoči utakmice protiv Kipra.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.