U Velikoj Kladuši pripreme u toku

NK Krajišnik želi izboriti opstanak

U Velikoj Kladuši pripreme u toku

M. Skaka

Nakon što je početkom mjeseca izabrano novo rukovodstvo kluba i održana prozivka igrača, NK Krajišnik je počeo sa pripremama. U klubu trenutno radi  30 igrača, svi su sa područja Općine Velika Kladuša.

"Novi igrači koji su pristigli pred početak sezone su do sad igrali u drugoligašu NK Mladost Vrnograč.", rekao je za SportSport.ba član UO Senad Šehić. "Od prošlogodišnjih igrača u klubu su ostali golman Hodžić, Bajrić, Ernest Šabić, Edvin Šabić, Bekanović i Omeragić, prvom timu takodje se je priključilo i nekoliko juniora, a trenutno pregovaramo o ostanku sa najboljim prošlogodišnjim igračima Albertom Račićem i Behom Bećićem.", dodao je on.

Za novog šefa stručnog štaba NK Krajišnik izabran je Fahrudin Šehić, a pomoćnici su Samir Šabić i Braco Pajazetović.

Cilj kluba i uprave je da izbore opstanak u 1. ligi Federacije i afirmišu domaće mlade igrače.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije