U21: Težak žrijeb za našu reprezentaciju

U grupi sa Engleskom, Švicarskom...

U21: Težak žrijeb za našu reprezentaciju

Naša mlada reprezentacija saznala je danas imena svojih protivnika u novom ciklusu kvalifikacija za Evropsko prvenstvo koje se igra u Poljskoj 2017. godine.

Naša reprezentacija se uoči žrijeba našla u četvrtoj jakosnoj grupi i za protivnike je dobila vrlo respektabilne selekcije: Englesku, Švicarsku, Norvešku i Kazahstan.

Bosna i Hercegovina se nalazi u Grupi 9 u kojoj će pokušati izboriti plasman na smotru najboljih mladih reprezentacija u Evropi što će biti vrlo zahtjevan zadatak za naše mladiće i novog selektora Darka Nestorovića.

Prvo kolo kvalifikacija će biti na rasporedu od 23. do 31. marta 2015 godine i ciklus će trajati sve do 11. oktobra naredne godine. Reprezentacije koje izbore baraž će svoje mečeve odigrati 7. i 15. novembra 2016. godine kada će biti poznati i posljednji putnici na Evropsko prvenstvo u Poljskoj.

Na sljedećem linku pogledajte i kompletan žrijeb kvalifikacionih grupa za Evropsko prvenstvo mladih reprezentacija u Poljskoj 2017. godine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.