Ubjedljiv trijumf kadeta Željezničara, slavili i Rođeni

Ubjedljiv trijumf kadeta Željezničara, slavili i Rođeni

A. Beganović

Utakmicama Velež - Slavija i Željezničar - Borac počela je nova sezona u Premijer ligi Bosne i Hercegovine za kadete.

Prošlosezonski viceprvaci naše zemlje, kadeti Željezničara, su na svom terenu deklasirali goste iz Banja Luke. Slavio je Željezničar sa ubjedljivih 5:1, a već nakon prvog poluvremena Plavi su imali veliku prednost (3:0).

Dva pogotka za Plave je postigao Ergin Mehuljić, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Amar Beširević, Aldin Šehić i rezervista Merim Hadžić. Za Borac je počasni pogodak postigao Sergej Dojčinović.

U Mostaru su kadeti Veleža nadigrali Slaviju (2:0). Nakon prvog poluvremena nije bilo golova da bi u drugom dijelu Mirza Hadžić, koji je ušao s klupe za rezervne igrače, postigao dva gola i donio pobjedu Veležu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti