Ubjedljiva pobjeda Tekstilca nad Podrinjem

Prva liga RS, 7. kolo:

Ubjedljiva pobjeda Tekstilca nad Podrinjem

Sedmo kolo Prve lige Republike Srpske otvoreno je utakmicom u Derventi između Tekstilca i Podrinja. 

Tekstilac je niz od dvije utakmice bez pobjede prekinuo današnjim trijufom nad ekipom Podrinja iz Janje, a konačan rezultat glasio je 4:1 u korist domaćih. 

Do prednosti prva je došla ekipa Podrinja. U 21. minuti za vodstvo gostiju od 1:0 se pobrinuo Bojan Čebić, međutim taj rezultat na semaforu nije dugo stajao. Svega četiri minute kasnije stvari na početak je vratio Ozren Perić, a do odlaska na odmor u strijelce su se još upisali Aleksandar Milaković i Igor Susaković, te tako donijeli Tekstilcu potpuni preokret. 

Domaći tim je svoju pobjedu potvrdio u 72. minuti, kada je Ozren Perić ponovo postigao gol, ovoga puta s bijele tačke, postavivši tako konačan rezultat. 

Nakon nepunih sedam kola Tekstilac na svom kontu ima 14 bodova i zauzima drugo mjesto, dok je Podrinje na šestoj poziciji sa pet bodova manje. 

Prva liga Republike Srpske, 7. kolo:

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

Tekstilac - Podrinje 4:1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi