Ubjedljiva pobjeda ženske U-19 reprezentacije BiH

Pobjeda nad Albanijom

Ubjedljiva pobjeda ženske U-19 reprezentacije BiH

Ženska juniorska reprezentacija Bosne i Hercegovine danas je odigrala novu utakmicu.

Nakon poraza od 0:2 prije dva dana, izabranice Dragana Jevtića su danas u Tirani bile ubjedljive protiv Albanije pobijedivši sa 4:0.

Dva gola postigla je Minela Gačanica u 28. i 74. minuti, dok su se po jednom u listu strijelaca upisale Marija Damjanović u 9. i Nikolina Milović 33. minuti.

Selektor Dragan Jevtić je u današnjem susretu na teren izveo sljedeći sastav: Emina Omerović, Zorana Milanović, Nafija Rahmanović, Aldina Hamzić, Alja Mehmedović, Vina Crnoja, Mia Kuljanin, Mejrema Medić, Nikolina Milović, Minela Gačanica, Marija Damjanović. 

Igrale su još: Edna Mašić, Edina Habibović, Mateja Mikić, Dušica Ilić, Maja Hrelja, Maja Ivković, Vildana Hodžić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi