Ubjedljive pobjede kadeta Sarajeva i Željezničara

Premijer omladinska liga, 3. kolo

Ubjedljive pobjede kadeta Sarajeva i Željezničara

A. Beganović

U okviru 3. kola Premijer lige za kadete odigrana su tri susreta, a do ubjedljivih pobjeda stigli su Sarajevo i Željezničar.

Mladi fudbaleri Sarajeva gostovali su u Mostaru gdje su sa 5:1 savladali domaći Velež. Tri pogotka za bordo tim postigao je Demirel Veladžić, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Armin Šehić i Semir Smajlagić, a počasni pogodak za Rođene postigao je Ognjen Milanović.

Aktuelni prvaci, kadeti Željezničara sa 6:0 su savladali Slaviju. Denis Žerić i Seid Behram postigli su po dva pogotka, dok su se po jednom u listu strijelaca upisali Benjamin Šehić i Mirza Šubo.

U duelu Radnika i Zrinjskog viđeno je osam pogodaka, a pobjednika nije bilo (4:4). Boro Žarić je tri puta pogodio mrežu Plemića, a Marko Despotović jednom, dok su za goste iz Mostara strijelci bili Mario Martinović, Srđan Vulić, Marijan Čavar i Miroslav Šumić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti