Udar groma prekinuo utakmicu u Širokom Brijegu

Kadeti Širokog i Želje podijelili bodove

Udar groma prekinuo utakmicu u Širokom Brijegu

S. Mlaćo

Kadeti Širokog Brijega i Željezničara jučer su odmjerili snage u okviru trećeg kola Omladinske Premijer lige naše zemlje, a završilo je 1:1 (0:1).

Željine nade povele su u 30. minuti preko Eldara Šehića, da bi se nedugo nakon toga desio i prekid meča, a razlog je nesvakidašnji.

Naime, u blizini sportskog centra  Musa - Karačić gdje se  odigravala utakmica, desio se veoma jak udar groma, pa su službena lica prekinula utakmicu na pet minuta dok je grmljavina prestala.

Ista je zatim nastavljena uz kišu koja je padala tokom cijele utakmice, a takvo vrijeme očigledno je bolje prijalo Širokobriježanima koji su pred sami kraj susreta došli do pogotka i jednog boda. Strijelac je bio Domagoj Marušić. Prije izjednačujućeg pogotka Željezničar je ostao sa igračem manje, s obzirom da ja drugi žuti karton zaradio Enio Žilić.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti