Desni bočni Čelika pred sutrašnji meč

Udovičić: Sutra je za nas možda i utakmica sezone

D. Kurbegović

Nogometaši Čelika sutra dočekuju Gošk iz Gabele i imaju imperativ pozitivnog rezultata. 

Zeničani protiv direktnih konkurenata za opstanak moraju osvajati bodove, inače će naredne sezone igrati u 1.ligi FBiH.

Nakon dva vezana poraza od Zrinjskog i Viteza, sutrašnja utakmica je prilika da ekipa pobjedom vrati poljuljano raspoloženje. Sutrašnji duel sigurno će od početka krenuti i desni bočni Stefan Udovičić, koji je ove sezone standardan u ekipi Čelika.

"Sutra je za nas možda i najbitnija utakmica ove sezone, budući da nakon Goška idemo Mladosti i čekamo Željezničar, imamo težak raspored zaista i moramo da počnemo osvajati bodove. Protiv Goška će biti teška utakmica, oni imaju dvije gostujuće utakmice, nezgodna su ekipa i koji znaju igrati na strani. Ipak ne bih puno govorio o njima, mi se fokusiramo na sebe i na našu ekipu. Očekujem sutra tri boda, borit ćemo se do zadnje minute, da dobijemo sutrašnju utakmicu. Svjesni smo pritiska, ali pokušat ćemo hladne glave ući u utakmicu i riješiti je u svoju korist" ističe Udovičić.

Odbrana Čelika u dosadašnjem dijelu prvenstva je najgori dio ekipe

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Treba da se poklope neke stvari, došao nam je i novi trener, vjerujem da će se to sve posložiti u narednom periodu. Novi šef će nam donijeti neke novine, tako da vjerujem da ćemo se popraviti u odbrani. Dobro treniramo, sada je to drugačija situacija tako da očekujem u narednim utakmicama da budemo dobri u svim linijama" kazao je 26-godišnji defanzivac.

Zaprati NK Čelik, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Čelik Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi