Mile Kovačević član Izvršnog odbora NF/S BiH

"UEFA i FIFA osigurale sredstva za ugrožene klubove"

Čelnici N/FS BiH danas su u Zenici održali press konferenciju na kojoj se između ostalog govorilo i o pomoći klubovima koji se nalaze u sredinama koje su pogođene majskim poplavama. 

Osigurana su određena financijska sredstva od FIFA-e i UEFA-e za klubove koji su pogođeni poplavama. Sve detalje pogledajte u video prilogu sa današnje press konferencije na kojoj se prisutnim medijima obratio Mile Kovačević, član izvršnog odbora N/FS BiH. 

"Našu zemlju u maju je pogodila velika katastrofa, a Fudbalski savez Bosne i Hercegovine i entitetski savezi provode kampanju pomoći. Štete su bile toliko velike da je u pitanje došao i opstanak fudbala u pojedinim sredinama. Fudbalski savez je poduzeo određene korake i FIFA i UEFA su izdvojile određena sredstva u iznosu od dva miliona KM," rekao je Kovačević.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti