UEFA-ini inspektori obišli dvoranu u Mostaru

Turnir preliminarne faze Lige prvaka u futsalu

UEFA-ini inspektori obišli dvoranu u Mostaru

D. Rakanović

Turnir preliminarne faze Lige prvaka u futsalu održava se od 23. do 26. avgusta u Mostaru, a domaćin turnira je prvak Bosne i Hercegovine Mostar SG Staklorad. 

Osim naših prvaka u grupi E nalaze se još Arnavutkoy (Turska), Flamuntari (Albanija) i Narva (Estonija).

Iz Mostar SG Staklorada je saopšteno da su UEFA-ini inspektori večeras obišli dvoranu, te da su u izvještaju naveli da je dvorana u perfektnom stanju. 

"UEFA inspektori večeras su obišli dvoranu u USRC Midhat Hujdur-Hujka. Futsal klub Mostar SG Staklorad kao domaćin preliminarne faze UEFA futsal kupa pohvaljen je od strane inspektora za trenutni izgled dvorane, te svih ostalih popratnih objekata. Predstavnici UEFA u svom izvještaju naveli su da je dvorana u perfektnom stanju, te da su ispunjeni svi uslovi za takmičenje koje započinje sutra. Kasnije je u Sportskom savezu Grada Mostara održan LOC sastanak kojem su osim predstavnika UEFA-e prisustvovale sudije, te predstavnici svih klubova učesnika", navodi se u saopštenju futsal kluba Mostar SG Staklorad.

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi