UEFA nastavlja podržavati NFSBiH

Podrška sadašnjim čelnicima Saveza

UEFA nastavlja podržavati NFSBiH

Šef Odjela Evropske fudbalske asocijacije (UEFA) za razvoj nacionalnih asocijacija Thierry Favre istakao je da će ova organizacija nastaviti pružati podršku sadašnjim čelnicima NFSBiH.

Na sjednici Skupštine NFSBiH koja je u toku, Favre je pohvalio rad Saveza posljednjih godina.

"U posljednjih 14 godina pratim rad N/FS BiH. Ne želim se sjećati loših stvari, ali hoću da pohvalim ljude koji su donijeli rezultate", istakao je Favre, te dodao:

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

"Prije pet godina FIFA i UEFA su suspendovali N/FS BiH zbog ljudi koji su loše radili i činili staru upravu. Imenovali smo tada Komitet za normalizaciju. Potom, nova uprava predvođena Elvedinom Begićem, Ivanom Beusom i Darkom Ljubojevićem, te administracijom koju uspješno vodi Jasmin Baković, uradila je odličan posao. Nastavit ćemo podržavati sadašnje čelnike N/FS BiH. Drago mi je što ćemo se ponovo vidjeti u jesen ove godine, kada će, ovdje u Sarajevu, biti otvorna nova zgrada Saveza".

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi