UEFA.com: Safet Sušić je srbijanski stručnjak!?

Veliki propust

UEFA.com: Safet Sušić je srbijanski stručnjak!?

Često smo bili svjedoci grešaka koje se potkradu na oficijelnim stranicama evropske i svjetske krovne kuće fudbala kada su u pitanju domaći klubovi, fudbaleri ali i treneri.

Tako nam je za oko zapao u najmanju ruku interesantan podatak sa zvanične stranice UEFA-e (www.uefa.com) na kojem se navodi da je Safet Sušić srbijanski trener!

Kao što svi znamo, Safet Sušić je rođen u Zavidovićima 1955. godine i nema dileme pod čijom se zastavom nalazi selektor naše reprezentacije. 

Po istoj stranici, primjera radi, Vahid Halilhodžić je naveden kao francuski stručnjak što donekle i ima smisla kada se u obzir uzme da popularni Vaha ima francuski pasoš. Ali, Pape...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.