Ugledni list predstavio talentovanog Hadžića

Na probi u Benfici

Ugledni list predstavio talentovanog Hadžića

E. Škorić

Najtalentovaniji u redovima omladinske škole FK Sarajevo svakako je Nedim Hadžić.

Ovaj mladi napadač (17) provest će sedam dana na probi u slavnoj Benfici iz Lisabona. Hadžića je ugledni Guardian uvrstio među 60 bisera svjetskog nogometa i bez sumnje je igrač kojeg čeka dobra karijera. 

Na dozvolu Sarajeva, Benfica je dovela Hadžića na sedmodnevno testiranje, nakon čega će se vratiti u BiH i nastaviti pripreme s prvim timom Sarajeva.

Hadžić je prošle sezone bio najbolji strijelac u konkurenciji kadeta, a trenutno je lider na listi strijelaca juniorske Premijer lige Bosne i Hercegovine.

O njegovim kvalitetama piše i portugalski ugledni list A Bola, koji navodi da "obećavajući napadač stiže na probu u Benficu". Na web izdanju A Bola je svoje čitatelje informisao o Hadžiću, te je objavljen i video s njegovim golovima i najboljim potezima, a kojeg možete pogledati na ovom linku.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi