Uhapšen bivši igrač Sarajeva i Željezničara

Kemal Elkaz uhapšen zbog navođenja na prostituciju

Uhapšen bivši igrač Sarajeva i Željezničara

M. Šljivak

Pripadnici državne agencije za istragu i zaštitu (SIPA) uhapsili su u akcijama Coral i Tango 16 osoba. Među njima je i nekadašnji fudbaler vječitih rivala Sarajeva i Željezničara, Kemal Elkaz. 

Prema pisanju Dnevnog Avaza, Elkaz je osumnjičen zajedno sa još četiri osobe za navođenje na prostituciju.

Prema tvrdnjama, Elkaz je vozeći taksi, učestvovao u organizaciji prostitucije. Lično je prevozio klijente do određene adrese, gdje je makro preuzimao i naplaćivao usluge.

Novinarima Avaza su priču potvrdili i mladići iz Beograda, koje je Elkaz odvezao na adresu, gdje su trebali dobiti usluge za 150 eura.

Kemal Elkaz bio je ljubimac navijača bordo tima, nastupao je i za gradskog rivala Željezničar, dok je jedno vrijeme proveo i u Hrvatskoj.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.