Đukić: Dolazak u Zvijezdu 09 bio je pravi potez

Novi fudbaler tima iz Etno sela Stanišići

Đukić: Dolazak u Zvijezdu 09 bio je pravi potez

D. Vejo

Dolaskom mladog veziste Uroša Đukića iz redova tuzlanske Slobode, ekipa Zvijezde 09 kompletirala je igrački kadar za narednu sezonu.

Tim iz Etno sela Stanišići ispred sebe je postavio jasan cilj, a to je biti prvi u prvenstvu Republike Srpske, te od naredne godine i član elitnog društva.

Ova ambicija Bijeljinaca, dopala se 19-godišnjem, sada već bivšem kapitenu kadetske i juniorske selekcije Slobode, Urošu Đukiću koji ne krije zadovljstvo postignutim dogovorom.

"U razgovoru sa čelnicima kluba, došao sam do zaključka da je u ovom trenutku, za mene najbolje da postanem njihov član. Smatram kako u Zvijezda 09 ima jasan cilj, a to je biti dio društva najboljih. Uslovi su zaista sjajni i postoji mnogo prostora za napredak jednom mladom fudbaleru kao što sam ja. Sloboda će im uvijek biti u srcu, to je klub koji me je naučio da igram fudbal. Hvala svim ljudima iz Tuzle, koji su mi pomogli tokom igračkog odrastanja", poručio je mladi Đukić.

Đukić je ovog ljeta bio i na meti banjalučke Krupe.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi