Ulaznice za duel BiH i Velsa u prodaji od četvrtka

Kvalifikacije za Evropsko prvenstvo

Ulaznice za duel BiH i Velsa u prodaji od četvrtka

A. Beganović

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine će 10. oktobra u Zenici u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo snage odmjeriti sa Velsom.

Prodaja ulaznica za duel našeg nacionalnog tima i Velsa počet će u četvrtak 1. oktobra od 9:00, ali samo za one navijače koji su kupili ulaznice za utakmicu Bosna i Hercegovina - Andora.

Oni će ulaznice za ovu utakmicu moći kupiti u četvrtak ili petak, 1. i 2. oktobra, dok će prodaja za sve ostale navijače početi u subotu 3. oktobra.

Cijene ulaznica ostale su iste kao i za prethodne utakmice: Tribina ZAPAD 40,00 KM, tribina ISTOK 30,00 KM, tribina JUG 20,00 KM.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:


OVDJE možete pogledati prodajna mjesta na kojima se mogu kupiti ulaznice.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.