Ulaznice za duel Sarajeva i Lecha puštene u prodaju

Vlada veliko interesovanje

Ulaznice za duel Sarajeva i Lecha puštene u prodaju

Fudbalski klub Sarajevo u drugom pretkolu Lige prvaka odmjerit će snage sa poljskim šampionom Lechom, a prva utakmica na rasporedu je 14. jula na stadionu "Asim Ferhatović-Hase". 

Nadolazeći fudbalski spektakl slovi za jednu od interesantnijih utakmica u ovoj rundi takmičenja i već sada vlada veliko interesovanje za ulaznicama.

Iz Titove 38b je saopšteno da su ulaznice po redovnoj cijeni dostupne putem mreže ovlaštenih prodajnih mjesta širom Bosne i Hercegovine, a zahvaljujući sistemu ulaznice je moguće kupiti i online na portalu kupikartu.ba.

Ulaznice po redovnoj cijeni:

* Sjever Vedran Puljić - 10 KM
* Istok - 15 KM
* Zapad - 20 KM
* Zapad Galerija - 25 KM

Aktivni članovi Fudbalskog kluba Sarajevo ulaznice za utakmicu protiv Lecha mogu kupiti po znatno nižim cijenama u Odjelu za članstvo i ulaznice, koji se nalazi u sklopu klupskih prostorija, ul. Maršala Tita 38/b. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Cijene ulaznica za aktivne članove FK Sarajevo:

* Sjever Vedran Puljić - 5 KM
* Istok - 10 KM
* Zapad - 12 KM
* Zapad Galerija - 20 KM

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.