Ulaznice za utakmicu Belgija - BiH

Za utakmicu u Briselu

Ulaznice za utakmicu Belgija - BiH

E. Škorić

Bh. nogometna reprezentacija 7. oktobra igrat će kvalifikacijski meč u Briselu protiv Belgije.

Slijedom  dogovora Nogometnog/Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine i Fudbalske asocijacije Belgije, kao i utvrđenim i objavljenim pravilima koja se odnose na apliciranje  za kupovinu ulaznica za narednu utakmicu u  kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018., ovim putem iz NFSBiH naše vjerne navijače  upoznati sa sljedećim pravilima koja se odnose na kupovinu ulaznica za navedenu utakmicu:

Za navijače BiH rezervisano je 3.800 ulaznica. Cijena jedne ulaznice je 20 EUR.

FA Belgije neće vršiti prodaju ulaznica za navijače BiH, te je NS/FS BiH ovlašten i nadležan za ovu aktivnost.

Zainteresovani pojedinci i organizovane grupe (udruženja navijača, agencije, firme i sl.) mogu aplicirati za odgovarajući broj ulaznica,  najkasnije do 22. 09. 2016. godine,  putem email adrese:  
[email protected]            

Svaki pojedinac može aplicirati za najviše pet ulaznica, uz dostavljanje fotokopije  svog  identifikacionog dokumenta (pasoša) i spiska navijača/putnika.

Organizovana grupa može aplicirati za više od pet ulaznica, s tim što treba dostaviti fotokopiju identifikacionog dokumenta (pasoša)  predstavnika grupe, te spisak svih navijača/putnika sa datumom rođenja, brojem pasoša i mjestom prebivališta, te informacijama o načinu putovanja i eventualnom smještaju u Belgiji.

Nadležna služba NS/FS BiH će razmotriti sve aplikacije do 27. 09. 2016. godine, kada će započeti prodaja ulaznica. Pojedinci i grupe čija aplikacija bude prihvaćena biće o tome blagovremeno obaviješteni.

U skladu sa odobrenim aplikacijama, prodaja ulaznica će biti realizovana neposredno na blagajni NS/FS BiH, ili dostavljanjem na adresu, uz naknadu troškova pošte na račun aplikanta. NS/FS BiH će razmotriti i mogućnost preuzimanja ulaznica i u Briselu, na dan utakmice.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za SP:

Kontakt osoba NS/FS BiH je Dženita Sijamić, tel: 033/276-689 (email: [email protected])

Sve dodatne relevantne informacije vezano za ulaznice biće blagovremeno objavljene putem oficijelne web stranice NS/FS BiH: nfsbih.ba

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti