Ulaznice za utakmicu Sarajeva i Slobode u prodaji

Vlada veliko interesovanje

Ulaznice za utakmicu Sarajeva i Slobode u prodaji

Fudbalski klub Sarajevo u subotu, 30. maja 2015. godine, u sklopu 30. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine, dočekuje tuzlansku Slobodu. 

Utakmica koja će biti odigrana na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" počinje u 17 sati, a cijene ulaznica za jednu od najvažnijih utakmica Bordo kluba u takmičarskoj sezoni 2014./15. su sljedeće:

Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 3 KM

Tribina "Istok" - 8 KM

Tribina "Zapad" - 10 KM

Ulaznice za utakmicu su od ponedjeljka, 25. maja, dostupne na svim prodajnim mjestima Kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te na online prodavnici Kupikartu.ba/FKS, a u slobodnoj prodaji ulaznice će se naći od srijede, 27. maja, u oba BORDO FAN SHOP-a (Maršala Tita 38/b, Bezistan), te na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu (Plato KSC Skenderija/ gradska Tržnica). Vrijedi istaći da je za duel Sarajeva i Slobode u prodaju pušteno 25.000 ulaznica.

Također, ulaznice će biti moguće kupiti i na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase" na dan utakmice, u subotu, dva sata uoči prvog sudijskog zvižduka.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Važno je istaći da će na ulaznicama za nadolazeću utakmicu Sarajeva i Slobode biti naznačeni ulazi koševskog stadiona na kojim vlasnik ulaznice može ući na tribine. Stoga, molimo sve gledaoce da prethodno provjere na samoj ulaznici za koji je ulaz namijenjena.

Iz FK Sarajevo su pozivali sve navijače i simpatizere Bordo kluba da blagovremeno kupe svoju ulaznicu i da ranije dođu na stadion kako bi izbjegli gužve prilikom ulaska, obzirom na veliko interesovanje koje vlada uoči posljednje ligaške utakmice Sarajeva u takmičarskoj sezoni 2014./15.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.