Ulaznice za Zrinjski puštene u pretprodaju

"Svi putevi vode na Koševo"

Ulaznice za Zrinjski puštene u pretprodaju

E. Škorić

Fudbalski klub Sarajevo u subotu, 9. maja, sa početkom u 17 sati dočekat će HŠK Zrinjski u sklopu 26. kola BH Telecom Premijer lige Bosne i Hercegovine. 

Utakmica između trenutnog lidera ligaške tabele, Sarajeva, te aktuelnog prvaka, mostarskog Zrinjskog, bit će derbi utakmica pomenutog kola elitnog ranga bosanskohercegovačkog fudbala.

Ulaznice u pretprodaji dostupne su od ponedjeljka, 4. maja, na ovlaštenim prodajnim mjestima kupikartu.ba širom Bosne i Hercegovine, te putem online portala kupikartu.ba po sljedećim cijenama:

- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 4 KM, Tribina "Istok" - 7 KM, Tribina "Zapad" - 9 KM.

Na dan utakmice, ulaznice će biti u redovnoj prodaji na standardnim prodajnim mjestima u gradu Sarajevu, te dva sata pred početak utakmice na prodajnim mjestima na Olimpijskom stadionu "Asim Ferhatović-Hase", po cijenama:

- Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - 5 KM, Tribina "Istok" - 8 KM, Tribina "Zapad" - 10 KM, Tribina "Zapad Galerija" - 20 KM.

Kapije Olimpijskog stadiona "Asim Ferhatović-Hase" se otvaraju u 15.30 sati, a biti će otvoreni sljedeći ulazi:

Tribina "Zapad" - A4 (Press/Zapad Galerija), A5 i A6,

Tribina "Istok" - C1, C2, C5 i C6,

Tribina "Sjever - Vedran Puljić" - D1, D2 i D3.

FK Sarajevo obavještava sve svoje navijače i simpatizere da će, zbog najavljenog dolaska gostujućih navijača, putna komunikacija iza južne tribine Olimpijskog stadiona “Asim Ferhatović-Hase” biti zatvorena i pozivamo ih da na vrijeme kupe svoje ulaznice, te da ranije dođu na stadion kako bi izbjegli moguće gužve prilikom ulaska na tribine.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Za ovu utakmicu, poput ostalih ligaških utakmica, vlasnici bijelih članskih kartica i sezonskih ulaznica imaju besplatan ulaz.

Ovim putem u FK Sarajevo apeluju na sve pristalice Bordo kluba da ne koriste pirotehnička sredstva na nadolazećoj utakmici Sarajeva i da grlima i dlanovima podrže igrače u bordo dresovima kako bi došli do nove pobjede i zadržali lidersku poziciju na tabeli.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.