Upitan odlazak NK Vlašić na meč u Ključ

Zbog nezadovoljstva igrača

Upitan odlazak NK Vlašić na meč u Ključ

S. Mlaćo

Stanje u NK Vlašić iz Turbeta, članu Druge lige FBiH grupa Zapad, je veoma haotično. 

Vlašić je posljednjeplasirana momčad lige sa samo 18 osvojenih bodova, te mu prijeti ispadanje u niži rang, što bi značilo pravu katastrofu.

Proteklog vikenda Vlašić je remizirao sa Krajišnikom iz Velike Kladuše (2:2), a nakon meča došlo je do verbalnog konflikta između predsjednika kluba Harisa Aščića i fudbalera ovog kluba, a najdeblji kraj izvukli su Anes Mehić i Kemal Bašić.

Spomenuti igrači su suspendovani do daljnjeg, a kao krivca za loše igre predsjednik Aščić proglasio je i trenera Denisa Ljutića koji je nakon remija sa Krajišnikom razriješen dužnosti.

Nakon toga zakazan je sastanak igrača sa predsjednikom koji se iz nepoznatih razloga nije pojavio, pa su igrači zaprijetili i neodlaskom na gostovanje naredne subote u Ključ.

Ukoliko Ključ slavi prišao bi Vlašiću na samo bod zaostatka. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi