Uprava Rudara ubrzo rješava pitanje igračkog kadra

Kakanjci u problemima

Uprava Rudara ubrzo rješava pitanje igračkog kadra

S. Mlaćo

Nakon što se u Kakanj vratio dojučerašnji napadač Bosna Seme Bajro Spahić, Rudar je u svoje redoveo doveo i mladog Almina Zukića, inače sina legende FK Sarajevo Muhidina Zukića.

Pored ovog dvojca, Kakanjcima se prključio i Benjamin Dizdarić, koji je posljednju polusezonu proveo u redovima islandskog niželigaša UMF Sindri, a prije toga je nastupao  za bihaćko Jedinstvo, te Krajinu iz Cazina. 

Dizdarić nastupa u veznom redu, a njegov status još uvijek nije poznat kao ni četvorice prvotimaca kojima su istekli ugovori na kraju prvog dijela sezone, a radi se o Aničiću, Kazaziću, Hinoviću i Hajdareviću. 

Njihova sudbina bit će poznata u narednim danima, a od njih će vjerovatno ovisiti i to da li će Kakanjci krenuti u potragu za dovođenjem još pojačanja. 

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi