"Uradit ću sve da Jedinstvo vratim u Premijer ligu"

Novi trener Jedinstva Ahmet Kečalović

"Uradit ću sve da Jedinstvo vratim u Premijer ligu"

Nakon smjene trenera Ervina Smailagića, za koju još uvijek nismo saznali onaj pravi, sportski razlog, crveno-bijeli pod vodstvom novog trenera Ahmeta Kečalovića vrijedno se pripremaju za gostovanje kod Bratstva iz Gračanice, koje je jesenas iz Bihaća odnijelo jedan bod, odigravši nepopularnih 0:0. 

Atmosfera u taboru bihaćkog prvoligaša je poprilično dobra, a nakon važne pobjede nad Čapljinom, Bišćani žele ostvariti trijumf i u Gračanici koji bi im mnogo olakšao posao u nastavku prvenstva.

"Ovo je ekipa dobra, mislim da ima dosta kvaliteta i da možemo napraviti dobru igru. Tražit ću od igrača još više zalaganja, više borbe, jer naš cilj je da zauzmemo to prvo mjesto i da se vratimo u Premijer ligu. Nemam čarobni štapić, ali ću učiniti sve da vratim Jedinstvo tamo gdje pripada, tako što ću pokušati da primijenim svoje znanje i iskustvo", kazao je Kečalović za SportSport.ba, te se osvrnuo na naredno gostovanje u Gračanici.

"U nastavku sezone očekuju nas jako teške utakmice, počevši od gostovanja u Gračanici pa do onog u Kaknju. Međutim, ja vjerujem u ove momke i nadam se da će u subotu riješiti utakmicu u našu korist. Gostujemo odličnoj ekipi Bratstva, koju odlično poznajem i imaju možda imaju najuigraniju ekipu, ali očekujem povoljan rezultat, jer zasigurno nećemo ići s bijelom zastavicom", dodao je na kraju Kečalović.

Zaprati NK Jedinstvo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Jedinstvo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.