Đurić: Možemo savladati Zrinjski

Vezista Radnika

Đurić: Možemo savladati Zrinjski

Ovog vikenda Radnik iz Bijeljine će na domaćem terenu dočekati aktuelnog prvaka BiH, Zrinjski. 

Tradicija nije na strani Radnika, budući da je protiv Zrinjskog ostvarena samo jedna pobjeda u posljednjih 12 godina, međutim iz tabora bijeljinskog kluba ističu da će dati maksimum i učiniti sve da upišu tri boda.

Uoči utakmice komentar je dao iskusni 35-godišnji vezista Radnika Velibor Đurić. 

"Zrinjski i ove godine ima najbolju i najkvalitetniju ekipu. Pokazali su to u prva dva kola, kada su u dva derbija ostvarili maksimalan učinak. S druge strane, i mi smo ušli dobro u prvenstvo, i vjerujem da uz jednu dobru i kvalitetnu igru možemo ostvariti pobjedu koja bi nam puno značila u nastavku prvenstva", izjavio je Đurić. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako u ovom trenutku postoje određeni kadrovski problemi za Radnik, sigurno je samo da pravo nastupa nema Zvonimir Blaić, jer je takav dogovor postignut s klubom iz Mostara, odakle je iskusni desni bek i došao na posudbu. Osim njega, na raspolaganju nisu Irfan Hadžić i još duže povrijeđeni Jovan Motika. 

Utakmica Radnik – Zrinjski igra se sutra, na Gradskom stadionu u Bijeljini, sa početkom u 18 časova.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi