Đurić: Selektor je rekao da uđem i zabijem gol

Postigao gol i asistenciju

Đurić: Selektor je rekao da uđem i zabijem gol

Napadač bh. reprezentacije Milan Đurić večeras je pružio odličnu partiju i kvalifikacijskoj utakmici protiv Velsa. 

Đurić se selektoru Baždareviću na ukazanom povjerenju zahvalio golom i asistencijom, a nakon utakmice nije krio svoju sreću i zadovoljstvo. 

"Hvala svima, sretan sam zbog gola i zbog pobjede. Večeras ću malo slaviti sa svojim saigračima, a sutra već moramo misliti o predstojećoj utakmici sa Kiprom," kazao je napadač Cesene i dodao:

"U Kipru moramo igrati kao večeras. Radi se o kvalitetnom protivniku kao što su Vels i Belgija i jednostavno moramo osvojiti tri boda", riječi su Đurića. 

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Stasiti napadač je otkrio šta mu je selektor rekao kada je zamijenio Višču. 

"Selektor je rekao da uđem, da pružim maksimum i naravno da zabijem gol. Uradio sam što sam mogao i došli smo do pobjede", dodao je raspoloženi Đurić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije