Đurić: Ubijeđen sam da nećemo ispasti iz lige

Kozara dočekuje Željezničar

Đurić: Ubijeđen sam da nećemo ispasti iz lige

S. Mlaćo

U subotu se igraju sve utakmice 12. kola Prve lige Republike Srpske.

 Kozara iz Gradiške će na svom stadionu bodove tražiti protiv Željezničar Sport Teama koji je u prošlo kolu remizirao sa prvoplasiranom Zvijezdom 09.

Kozara ove sezone igra katastrofalno, ima tek šest bodova i sutra će tražiti tek drugu pobjedu ove sezone. 

"Ubijeđen sam da nećemo ispasti iz lige, a plan je da polusezonu završimo kako god možemo. Na zimu ćemo dovesti par iskusnijih igrača, a sa nekima smo već u pregovorima", kazao je trener Kozare Siniša Đurić.

Potražite više informacija na temu Prva liga Republike Srpske:

"Protiv Željezničara ćemo pokušati osvojiti pobjedu, a nakon toga u Gradišku dolazi lider Zvijezda 09. Suvišno je govoriti nešto o lideru, ali mi ćemo pokušati da ostanemo neporaženi", dodao je Đurić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi