Uručene nagrade prvog kruga "Natoči za vjernost klubu"

FK Sarajevo nagrađuje svoje fanove

Uručene nagrade prvog kruga "Natoči za vjernost klubu"

Prvotimci FK Sarajevo Haris Duljević, Emir Plakalo i Adnan Osmanović uručili su nagrade iz prvog kruga nagradne igre "Natoči za vjernost klubu", koju ovaj klub realizuje u saradnji sa sponzorom, Hifa grupacijom.

Pomenuti prvotimci su u srijedu navečer boravili u Bordo kućici na Sarajevo Holiday Marketu. Prolaznici su iskoristili priliku da se s njima slikaju te su uzeli i autograme, piše na zvaničnoj stranici kluba.

Podsjećamo, pravo učešća u nagradnoj igri imaju članovi kluba, a princip je jednostavan. Kako biste imali mogućnost dobivanja nagrade iz bogatog fonda, čija je ukupna nagradna vrijednost 12.000 KM, odnosno 1.000 KM po mjesečnoj osnovi, potrebno je samo da uz pokaz članske kartice, točite gorivo i/ili plin (iznos nije limitiran), na bilo kojoj pumpi HIFA grupacije u sarajevskom Kantonu. Nagradna igra traje od 1. novembra tekuće godine do 1. novembra 2016. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Bordo kućice na Sarajevo Holiday Marketu, koje se nalaze ispred BBI Centra, te na Trgu Alije Izetbegović otvorene su svakim danom u periodu od 10 do 22 sata, a sama manifestacija traje sve do 14. januara 2016. godine. 

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije