Ušanović: Nikad nisam uzeo ni marke!

Tako kaže...

Ušanović: Nikad nisam uzeo ni marke!

Bivši generalni sekretar N/FSBiH Munib Ušanović izjavio je jučer pred Apelacionim vijećem Suda BiH kako se ne osjeća krivim.

"Nikad nisam utajio, a ne daj Bože prisvojio, ni jednu KM. Nikad mi neće biti jasno kako sam samo ja kriv za utaje ako su svake godine svi organi Nogometnog saveza, uključujući i Komisiju za finansije, Skupštinu Saveza i svi ostali prihvatali finansijske izvještaje bez zamjerki", rekao je Apelacionom vijeću jučer Ušanović.

Ušanović je ponovio kako je ustvari on bio jedna od najpozitivnijih osoba u N/FSBiH?!

"Od momenta moje ostavke nastaje raspad Saveza. Ja sam sa svima bio dobar, bio sam bajpas između FBiH i RS. Nakon mog odlaska ti ljudi su mogli da rade šta hoće. Medijska haranga na mene sigurno je uticala na vještake u ovom porcesu pa i na Tužilaštvo i Sud. Molim ovo vijeće da u ime ove države i pravde donesete pravednu oslobađajuću presudu", dodao je Ušanović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.