Uščuplić: Dokazali smo da smo najbolji

Juniori Sarajeva prvaci BiH

Uščuplić: Dokazali smo da smo najbolji

Juniori Sarajeva su jučer u Zenici savladali ekipu Čelika i tako uspjeli da osvoje naslov prvaka Bosne i Hercegovine.

Kroz čitavo prvenstvo bordo momci su bili superiorni, te su na kraju dokazali da su trenutno najbolji u BiH.

¨Veoma sam sretan zbog ove titule, jer su to ovi igrači zaista zaslužili. Od samoga početka prvenstva smo pokazivali da imamo najbolju ekipu, a na kraju smo zasluženo osvojili titulu kao najbolja ekipa u državi. Želio bih pohvaliti sve igrače, jer su svi jako želili dokazati da smo i prošle godine trebali ostvariti isti uspjeh", rekao je trener Dženan Uščuplić za SportSport.ba.

Mnogim igračima ističe juniorski staž. Koga ćete predložiti za prvi tim?

¨Ja stvarno ne bih da izdvajam ni jednog igrača iz svog tima, jer su oni svi zaista sjajni momci i kvalitetni fudbaleri. Da se ja pitam svi bi oni bili u seniroskom timu, ali znamo da to nije moguće.  Moj kolega Mirza Varešanović je gledao sve naše utakmice i uvjerio se u kvalitet svih njih i on je taj koji će predložitit ko je za seniorske ekipe", dodao je Uščuplić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.