Uščuplić: Nije mala stvar Zrinjskom postići tri pogotka

Trener Sarajeva nakon plasmana u finale

Uščuplić: Nije mala stvar Zrinjskom postići tri pogotka

Dženan Uščuplić iznenada je dobio priliku predvoditi tim Sarajeva do kraja tekuće sezone, a mladom i ambicioznom stručnjaku već na drugom meču za rukom je pošlo klub uvesti u finale Kupa BiH trijumfom nad Zrinjskim u Mostaru.

„Čestitam svojim igračima na zasluženoj pobjedi. Nije mala stvar postići tri pogotka tako kvalitetnom timu kakav je Zrinjski. Na početku utakmice dobro smo se postavili posebno u veznom redu, a to nam je donijelo rano vodstvo nakon jedne ukradene lopte. Sa vodećim pogotkom dobili smo sigurnost za nastavak utakmice koju smo na pravi način priveli kraju,“ bio je rezime Dženana Uščuplića.

Sarajevo će u finalu igrati protiv boljeg iz meča Široki Brijeg – Čelik koji je trenutno u toku.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti