Uščuplić: Šanse Zrinjskog i Sarajeva su podjednake

Bordo tim gostuje Zrinjskom u revanšu polufinala

Uščuplić: Šanse Zrinjskog i Sarajeva su podjednake

E. Škorić

Nogometaši Sarajeva u srijedu gostuju u Mostaru kod Zrinjskog u uzvratu polufinala Kupa BiH.

Prije 14 dana Sarajevo i Zrinjski su odmjerili snage na Koševu, a pogodaka nije bilo. Bordo tim u Mostar putuje s nadom da će izboriti finale.

"U dobroj formi ulazimo u revanš utakmicu polufinala Kupa Bosne i Hercegovine. U posljednjem kolu savladali smo Zvijezdu i to nas je vratilo na psihološkom planu. Postigli smo tri gola i prekinuli seriju od četiri utakmice bez postignutog gola, čini se, u pravom trenutku. Šanse u Mostaru su, prema mome mišljenju, jednake, 50/50 za obje ekipe. Mi želimo postići gol i od samog početka tako ćemo i pristupiti utakmici", kazao je Dženan Uščuplić, trener bordo tima, za sužbenu stranicu kluba.

"U svlačionici vlada dobra atmosfera i jedva čekamo početak utakmice. Dat ćemo zaista sve od sebe. Svaki pojedinac želi prolazak dalje, želimo igrati u finalu Kupa", kazao je stoper Sarajeva Amer Dupovac.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.