Uščuplić: U nastavku su zakazali iskusni igrači

Sarajevu bod protiv Čelika

Uščuplić: U nastavku su zakazali iskusni igrači

E. Škorić

Duel starih rivala, Čelika i Sarajeva, okončan je podjelom bodova (1:1).

Sarajevu je pripalo prvih, a Čeliku drugih 45 minuta. Strijelac za goste bio je Krste Velkoski, a Jovo Kojić je u nastavku donio Zeničanima poravnanje i vrijedan bod.

“Sarajevo je odlično otvorilo utakmicu ranim golom. Igrači koji su ušli s klupe promijenili su ritam igre. U jednom periodu smo čak bili blizu drugog ogla iako je sve vrijeme Sarajevo bilo opasnije i imalo veći posjed lopte”, rekao je trener Čelika Nizah Hukić.

“Neki iskusniji igrači nisu odgovorili zadatku drugo poluvirjeme. Imali smo prilika, dominirali smo, ali iskreno nismo napravili konkretnu šansu da zabijemo drugi gol”, istakao je Dženan Uščuplić, trener gostiju, dodavši da će biti promjena u momčadi za utakmicu sa Igmanom u šesnaestini finala Kupa.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

“Neki igrači će odmoriti za Kup jer imamo širok kadar. Što se Olimpica tiče, o tome ćemo razmišljati nakon Igmana”.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.