Trener Bordo tima

Uščuplić: Zaslužena pobjeda protiv odlične ekipe

Dženan Uščuplić, šef stručnog štaba FK Sarajevo, je zadovoljan igrom svog tima protiv Slavije, te smatra da je pobjeda njegovog tima zaslužena.

"Izuzetno teška utakmica za naš tim. Teren nije bio u najboljem stanju i to je predstavljalo problem našoj ekipi. Mi smo dobro otvorili meč, zabili smo taj gol, ali je potom ušla nervoza kod igrača koji su najiskusniji. Nismo odigrali ništa od onog što smo se dogovorili. Drugo poluvrijeme smo otvorili bolje i mislim da smo zasluženo pobijedili protiv kvalitetne ekipe", rekao je Uščuplić, te je dodao:

"Povreda Purića je utjecala na utakmicu. Miloš Stojčev može puno bolje da igra. On je momak s karizmom, ali ja ovakve igrače volim i poštujem".

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije