Uskoro nova sjednica Skupštine FK Velež
FOTO: Nova Sloboda

Uskoro nova sjednica Skupštine FK Velež

A. Beganović

Prije nekoliko dana održana je sjednica Skupštine FK Velež na kojoj je izabrano novo rukovdstvo ovog kluba.

Međutim, stvari ni nakon toga u redovima Rođenih ne izgledaju baš najbolje, a novoizabrani Upravni odbor zatražio je od Radne grupe sazivanje nove Skupštine i to u roku od sedam dana.

Zbog novonastale sitaucije i saznanja na posljednjoj vanrednoj Izbornoj Skupštini FK Velež i nespremnosti da se iskreno uđe u proces reorganizacije kluba, te nemogućnosti provođenja zamišljenih reformi, tražimo od Radne grupe:

1. Sazivanje nove izborne Skupštine u roku od sedam dana gdje će se donijeti slijedeće odluke:

- Izbor novog Nadzornog odbora na prijedlog novoizabrane Uprave kluba

- Odobrenje za izmjene Statuta kluba

- Mandat na period od četiri godine novoizabranoj Upravi kluba

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"U nadi da ćete pokazati zrelije razmišljanje o nužnosti promjena u FK Velež, mi smo spremni da ponovo razmotrimo situaciju našeg daljeg angažovanja potrenutka  prethodno iznesenim zahtjevima. Jer, svi smo mi navijači Veleža i istinski želimo da se klub vrati na stare staze slave. Cijeneći odgovornost i značaja FK Velež za Mostar i Hercegovinu, bilo bi nam drago da se pojave i drugi koncepti koji razmatraju budućnost Veleža na svoj način i da se to prezentira na sljedećoj Skupštini, a da se delegati izjasne o najboljoj opciji“, navode iz novoizabranog rukovodstva FK Velež.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi