"Utakmica protiv Širokog će nam mnogo toga odrediti"

Stevanović svjestan značaja prve utakmice

"Utakmica protiv Širokog će nam mnogo toga odrediti"

A. Beganović

Fudbaleri višestrukog bosanskohercegovačkog prvaka već nekoliko dana vrijedno se u Turskoj pripremaju za drugi dio sezone.

Plavi u Turskoj imaju idealne uslove za pripreme, što je za službenu stranicu kluba potvrdio i Siništa Stevanović.

"Treniramo naporno, dva puta dnevno. Dočekli su nas ovdje sjajni uslovi, sjajni tereni, a i vrijeme nas je poslužilo. Nije ništa ozbiljno što se tiče moje povrede. Radi se o distorziji zgloba i malom nagnječenju ligamenata", za službenu stranicu kluba izjavio je Stevanović.

Novi fudbaler Plavih s Grbavice pozvao je navijače da u što većem broju ispune Grbavicu na otvaranju drugog dijela sezone kada će Željezničar snage odmjeriti sa Širokim.

"Pozvao bih navijače da u što većem broju dođu na Grbavicu i da nas podrže protiv Širokog Brijega. Mislim da će nam ta utakmica mnogo toga odrediti i uvjeren sam da ćemo svi zajedno gledati novog Željezničara", zaključio je Stevanović u razgovoru za službenu stranicu kluba.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi