Utorak je "Dan D" za Borac, stečaj sve bliže

Život Borca košta 320.000 KM

Utorak je "Dan D" za Borac, stečaj sve bliže

Utorak će biti najvažniji dan u dugoj historiji banjalučkog Borca. Klub iz Platonove ulice mogao bi proglasiti stečaj, ukoliko do sutra ne obezbijedili sredstva neophodna za dobijanje licence za takmičenje u Premijer ligi BiH

Predsjednik kluba Draško Ilić prošle sedmice je razgovarao sa čelnim ljudima grada Banja Luke, predstavnicima vlasti, privrednicima, bankarima, ali pomoć za sada nije stigla. Prema njegovim riječima, život Borca u ovom trenutku košta čak 320.000 KM. 

 "U ovom trenutku život Borca košta oko 320.000 KM i ukoliko do novca ne dođemo do utorka, biće kasno. Nije bilo kontakata bez obzira na naše apele na sve strane. To sada znači da su svi digli ruke od Borca i neće nam preostati ništa drugo nego da proglasimo stečaj. Upozoravali smo na ovo i pokušali smo da probudimo javnost, ali izgleda da nismo uspjeli", izjavio je Ilić za Nezavisne i potom dodao:

"Ukoliko do sutra ne obezbijedimo sredstva, izlaza neće biti. Ukoliko novac legne prekosutra, biće kasno jer moramo da dostavimo u Savez dokaze o uplati kao i potpise potražilaca da su primili novac. Uradili smo sve što smo mogli i što je u našoj moći."

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Iako je situacija  više nego kritična, čelnici kluba i dalje ne gube nadu.

"Ukoliko nas neko nazove i ponudi pomoć, to će biti najsretniji dan za nas. Neće nam ostati ništa drugo nego da javnost obavijestimo da nismo pronašli rješenje", istakao je na kraju Draško Ilić. 

Zaprati FK Borac, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Borac Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti