Utrčavanje navijača na teren kao sportska disciplina

Potez viška

Utrčavanje navijača na teren kao sportska disciplina

E. Škorić

Grupa navijača Travnika onemogućila je normalno završavanje utakmice na Piroti.

Grupa domaćih navijača utrčala je na teren stadiona Pirota u 88. minuti, te su igrači otišli u svlačionice, a susret se na kraju nastavio tek kada se ispraznila tribina s “vatrenim fanovima Travnika”.

Prekid je trajao oko 20 minuta, a susret je završen rezultatom 0:0. Nije poznato čime su bili nezadovoljni domaći navijači, da li lošom partijom svojih igrača ili nekim sudijskim odlukama?

Scene koje su jučer viđene u Travniku nažalost nisu nikakav novitet u bh. nogometu iako, mora se priznati, manje ih je neko prošlih godina. Možemo slobodno reći da je utrčavanje na teren postala jedna od sportskih disciplina. 

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.