Uvjerljiva pobjeda SFK 2000 protiv Fortune

Prolaz dalje u Kupu BiH

Uvjerljiva pobjeda SFK 2000 protiv Fortune

S. Mlaćo

Igračice SFK 2000 Sarajevo ostvarile su pobjedu u utakmici 1/8 finala Kupa BiH za žene.

Izabranice Samire Hurem ubjedljivo su pobijedile ekipu Fortune. Utakmica, koja se odigrala u Trening centru Fudbalskog kluba Sarajevo završena je pobjedom bh. šampionki rezultatom 11:0.

Za novu pobjedu SFK 2000 Sarajevo pogađale su Selma Kapetanović (2), Alisa Spahić (2), Dajana Spasojević (2), Jasna Đoković, Aida Hadžić, Šejla Selimović, Merjema Medić i Azra Numanović.

Dominacija SFK 2000 Sarajevo nije samo u takmičenju Kupa. Nakon jesenjeg dijela sezone, bordo igračice su sigurno na prvom mjestu ligaške tabele. One imaju impresivnu statistiku od deset pobjeda, jednog remija uz gol razliku 70:0.

SFK 2000 Sarajevo 11:0 (8:0) ŽFK Fortuna

SFK 2000 Sarajevo: Hodžić (Šabanović), Piskić, Đoković (Numanović), Amira Spahić (Kelemendi), Alisa Spahić, Kapetanović, Medič, Kršo, Spasojević, Hadžić, Selimović.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti