Mujdža pred Latviju

"Uvjerljivo smo slavili u prvom meču, očekujem to i u Rigi"

E. Škorić

Naš reprezentativac Mensur Mujdža, koji nosi dres njemačkog Freiburga, uveliko se priprema sa ostalim kolegama iz reprezentacije za predstojeća iskušenja na putu do karte za Mundijal u Brazilu, a u razgovoru za SportSport.ba otkrio je svoja očekivanja.

"Saigrači će u narednim danima lagano pristizati i održavat ćemo formu za utakmicu, takav nam je plan.  Biće sigurno drugačije nego u prvom meču jer oni igraju kod kuće, bit će hrabriji i pokušat će sve da nas pobijede. Međutim, mi ih poznajemo dobro iz prve utakmice, uvjereno smo pobijedili sa 4:1 u prvom meču i očekujem da će tako biti i u Rigi", rekao je Mujdža.

Prokomentarisao je naš bek i izostanak Misimovića i Vranješa, koji zbog povreda neće biti u prilici da pomognu svojim kolegama. 

"Sigurno da će nam nedostajati, ali imamo igrače koji će ih mislim dostojno zamijeniti. Sad je tu Pjanić, pa i Pandža koji će uskočiti na svoje pozicije".

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije